Servicii camin de batrani

servicii azil de batrani

Servicii Camin de Batrani Colentina

Serviciile oferite de Caminul de Batrani Colentina sunt diversificate,personalul nostru implicandu-se in activitatile zilnice ale rezidentilor, precum in toaletarea acestora, mersul pe jos, administrarea tratamentelor, perfuziilor, injectiilor, ingrijirea ranilor si alte sarcini care trebuie sa fie efectuate de un personal instruit si experimentat.

Azilele de batrani asigura in cele mai multe dintre cazuri cel mai inalt nivel de ingrijire si supraveghere disponibil in exteriorul unui spital. Aceste servicii sunt dedicate acelor persoane care nu se mai pot ingriji singure si care au nevoie de o atentie permenenta oferita de o asistenta medicala, de infirmieri si de alte persoane capabile sa ofere o astfel de asistenta.

Multe familii se orieteaza catre ingrijirea la domiciliu datorita dorintei de a-l avea pe cel drag aproape sau din motive financiare, dar de multe ori o astfel de ingrijire devine prea dificila pentru a continua la domiciliu iar varianta unui camin de batrani devine extrem de avantajoasa. Noi va oferim pachete avantajoase bazate pe servicii propte si pe un personal serios, atent si grijuliu care se asigura in permanenta ca rezidentii Caminului de Batrani Colentina beneficiaza de atentia necesara si ca isi continua viata intr-un mod cat mai solid si armonios posibil.

Ingrijire batrani pe termen lung

In cadrul azilului de batrani Colentina oferim de asemenea si ingrijire pe termen lung, cu o combinatie de daruire, compasiune si calitate. Un plan de servicii personalizat si individual, in colaborare cu medicul unitatii noastre si al echipei de ingrijire va fi dezvoltat pentru ca tu si familia ta sa primesti cele mai eficiente si promte servicii de ingrijire posibile. Aceasta abordare eleborata, are ca scop nu numai nevoile sanatatii tale dar si capacitatile functionale, bolile cronice, dezvoltand astfel rezultate dorite si o ingrijire de specialitate intr-un mediu cald, cu facilitati si activitati pentru a satisface nevoile dumneavoastra. Aceste activitati sunt:

 • Camerele atractive si confortabile.
 • Ingrijire si supraveghere permanenta din partea unui grup de medici, asistente medicale si infirmieri.
 • Alimentatie cu mancare de casa si gustari supravegheate de un dietetician.
 • Sala de mese.
 • Aranjamente speciale pentru evenimente private si comune ( zile festive, onomastice, sarbatori sfinte ).
 • Saloane si activitati recreative.
 • Activitati planificate, divertisment si excursii.
 • Spalatorie si servicii de menaj.

Ingrijire batrani pe termen scurt

Va oferim vaste servicii concepute pentru o scurta perioada de recuperare pentru a imbunatati capacitatea rezidentului de asi desfasura in conditii optime activitatile zilnice si pentru a se intoarce acasa rapid si in siguranta. In momentul in care ati ales serviciile de ingrijire pe termen scurt al azilului de batrani Colentina, echipa noastra de profesionisti va initia un plan personalizat . Acesta cuprinde schema de tratament, medicamente, nutritie, activitati zilnice, prioritati si preferinte. Puteti beneficia de serviciilor caminului nostru de batrani daca ati avut una dintre urmatoarele interventii:

 • Leziuni ortopedice.
 • Recuperare cardiaca.
 • Accident vascular cerebral si recuperare neurologica si gestionare a bolilor cronice.
 • Ingrijirea ranilor si al plagilor.
 • Probleme pulmonare.
 • Ingrijire oncologica.

Categorii generale de servicii

Camerele variaza ca dimensiune si aspect si pot fi cu 2, 3 sau 4 locuri. Marea majoritate a camerelor detin baie proprie iar serviciile de menaj si spalatorie sunt oferite constant.

Program de vizitare
 • Luni - Duminica
  10.30 - 12.30
 • Luni - Duminica
  15.30 - 17.30
 • Rezidentii au optiunea de a primi vizitatori la orice moment, atat timp cat nu interfereaza cu intimitatea si ingrijirea altor rezidenti.

Aplica pentru o programare

Imagini Camin de Batrani Colentina


Servicii Camin de batrani

Suntem devotati pentru a oferi rezidentilor nostri cele mai profesioniste, fiabile si prietenoase servicii din domeniu.

Servicii de transport

Bucurati-va de o mobilitate sporita si independenta cu transportul noastru accesibil si la preturi avantajoase. Plimbari solicitate in orice scop.

Supraveghere 24/24

Beneficiati de o supraveghere permanenta cu ajutorul echipei noastre dar si prin camerele de supraveghere la care veti avea acces permanent.

Ingrijire pentru cei cu dezabilitati

Aici este locul unde persoanele cu dezabilitati isi pot dezvolta capabilitatile iar prin intermediul programului nostru pot ajunge la potentialul maxim.

Programe zilnice de activitati

Oferim activitati de zi cu zi, mese bogate si sanatoase si o comunitate sociala pentru persoanele in varsta. De asemenea, oferim sprijin, ajutor pentru tine si asistenta.

Ingrijire pe termen lung si scurt

Prin daruire, compasiune si daruire oferim un plan de servicii personalizat in colaborare cu echipa noastra medicala, pentru ca tu si familia ta sa primesti ingrijirea necesara.

Tratamente si recuperare

Ne asiguram ca rezidentii nostri urmeaza tratamentul indicat de medicul specilist, ca alimentatia este corespunzatoare si ca activitatile sunt conform recomandarilor medicale.